Toerisme Oostende

Website

Van de rasechte frigoboxtoerist tot de kritische kunstliefhebber: er valt voor iedereen wat te beleven in de Koningin der Badsteden.

Samen met de klant gaan we continue op zoek naar nieuwe digitale manieren om het grote vrijetijdsaanbod hapklaar bij de toeristen te krijgen.

In beweging blijven is de boodschap

De functionele analyse van de website werd toevertrouwd aan de experten van AGConsult. In nauwe samenwerking met hen wordt de website continu opgevolgd en bijgestuurd.

De toeristische sector is altijd in beweging en met ons flexibele beheersysteem is de dienst Marketing in staat om op elke trend in te spelen en hun website dagelijks bij te sturen.

Automatisaties

Door integraties met de Westtoer databank en Uit In Vlaanderen zijn de activiteiten, horeca en logies automatisch up to date.

Daarnaast dient de website zelf ook als centrale hub en API voor andere websites en apps. Op verschillende locaties in Oostende staan bijvoorbeeld schermen met de huidige topactiviteiten die automatisch uit de website overgenomen worden.

 

Bezoek visitoostende.be

Eps & Kaas bracht een nieuwe schwung in onze online strategie. Ze bouwden een website met backend die volledig voldoet aan onze noden. Bovendien zijn ze snel, flexibel en spelen ze kort op de bal.
Pieter Hens

Zin om af te spreken?

bel ons +32 470 19 89 13
schrijf ons hallo@epsenkaas.be

of  kom langs
Tweekapellenstraat 16/102
9050 Gentbrugge
Locatie op Google Maps