Eekhout Academy

Naam | Huisstijl | Communicatie

Eekhout Academy biedt een waaier aan deskundige opleidingen voor onderwijsmensen. Ze streven zo naar professionalisering van het onderwijs in de brede zin van het woord.

Onze opdracht was om hun volledige communicatie kritisch te bekijken en een totaalpakket voor de toekomst op te stellen.

Eekhout Branding

Overleven in een competitieve omgeving

De markt waarin de Eekhout Academy actief is wordt almaar competitiever.

Na enkele jaren van interne pogingen om de nieuwe uitdagingen het hoofd te bieden,  beslisten ze om externe hulp te zoeken en kwamen ze bij ons terecht.

 

Eehout_magazine_03

Noden van de doelgroep

De Eekhout Academy heeft een heel breed en kwalitatief aanbod. De grootste uitdaging was echter om dat aanbod tot in de lerarenkamer te krijgen.
Samen met Lien De Ruyck (www.lienderuyck.be) zijn we in een aantal brainstormsessies op zoek gegaan naar de noden van de moderne leerkracht en naar manieren om het grote aanbod van bijscholingen hapklaar te krijgen.
Gezien de directie uiteindelijk de beslissingsnemer is, werd ook een plan onderzocht om die te overtuigen.

 

Eekhout_kaarten_03

Moderne communicatiemiddelen

De naam Eekhoutcentrum VZW heet nu Eekhout Academy voor een moderne en internationale uitstraling.

Het logo is uitgewerkt als een stoer kwaliteitslabel met een knipoog naar het vorige logo. Visueel is een nieuwe, frisse stijl uitgewerkt, met respect voor hun verleden en reputatie als leverancier van kwaliteit.

De talloze flyers en brochures zijn vervangen door een mooie rechtopstaande doos die de aandacht trekt in de lerarenkamer. En met hun driemaandelijks magazine koppelen ze boeiende trends uit de onderwijswereld aan hun eigen aanbod.

Op maat van de directies werd een mooie kaft gemaakt waarmee ze hun eigen op-maat plan kunnen opstellen voor hun lerarenkorps.

 

Eekhout_Toolbox
Eekhout

Zin om af te spreken?

bel ons +32 470 19 89 13
schrijf ons hallo@epsenkaas.be

of  kom langs
Tweekapellenstraat 16/102
9050 Gentbrugge
Locatie op Google Maps