Gemeentesites

Websites

Inwoners van Hoeilaart, Rotselaar en Koksijde kunnen op hun gemeentelijke website terecht om in een paar klikken de informatie te vinden die ze zoeken, of om in het digitaal loket hun administratieve taken te regelen.

website rotselaar
Koksijde gemeente website

Geen tijd te verliezen

De grote hoeveelheid diensten worden via een thematische structuur voorgesteld om de bezoeker in een paar klikken op zijn bestemming te krijgen.

Openingsuren en contactgegevens worden in een handig formaat getoond zodat in een oogwenk duidelijk is wanneer de diensten vandaag en de komende dagen beschikbaar zijn.

Digitaal loket

Geen zin of tijd om aan het loket aan te schuiven? Aanvragen, reservaties, vergunning aanvragen enz gaan allemaal via het digitale loket. De gemeente stelt zelf zijn formulieren op en beheert alle aanvragen op de website of in zijn eigen systeem.

Via de meldingen-module kunnen burgers gemakkelijk een resem aan opmerkingen doorgeven aan de gemeente en de status van hun melding opvolgen.

Wat te doen

Integratie met de informatie van Uit In Vlaanderen zorgt voor een automatische kalender van alle activiteiten in de gemeente.

De redacteurs voegen daarbovenop nog de laatste nieuwtjes toe op de homepagina.

Bekijk het resultaat van deze gemeente websites op Koksijde.beHoeilaart.be en Rotselaar.be

De gemeente Koksijde werkt bijzonder graag samen met de firma Eps&Kaas. Ze zorgen voor professionele begeleiding, garanderen een snelle service en zijn steeds vriendelijk in de contacten!
Ilse Chamon

Zin om af te spreken?

bel ons +32 470 19 89 13
schrijf ons hallo@epsenkaas.be

of  kom langs
Tweekapellenstraat 16/102
9050 Gentbrugge
Locatie op Google Maps