Koor&Stem

Huisstijl | Website | Drukwerk

Samen zingen, over heel Vlaanderen

Koor&Stem ondersteunt koren en zangers, brengt zingende mensen samen, promoot het koorleven en doet dat met een open vizier en frisse blik op de toekomst.

Wij zijn al enkele jaren hun vaste partner in digitale projecten zoals Doewap en Koorklank. Recent werden ook hun eigen huisstijl en website volledig omgegooid.

koor en stem totaalproject
website koorklank

Koorklank

Koorklank is een online platform voor dirigenten met nieuws, inspiratie, partituren en véél muziek. Zowel de naam, huisstijl en website werden aan ons toevertrouwd.

De visuele stijl is strak maar tegelijk speels door de variatie aan vormen die doorheen de website gebruikt worden. Het logo is een reflectie van de dirigent die zijn koor aanstuurt.

Bezoek koorklank.be

doewap

Doewap

Doewap biedt muzikale inspiratie voor leerkrachten met een waaier aan workshops, opleidingen en thematische cd's.

Gezien de doelgroep werd resoluut gekozen voor een speelse naam en een kleurrijke stijl die bol staat van de leuke illustraties.

Bezoek doewap.be

website koor en stem

Koor&Stem

Na jaren van kleine bijsturingen was de uniformiteit verdwenen uit hun communicatie. De huisstijl mocht dus volledige op de schop en de website werd van nul heropgebouwd.

Het nieuwe logo reflecteert perfect hoe Koor&Stem is: gepassioneerd in al wat ze doen! Ook de website staat volledig in het teken van de bruisende koorwereld en enkel de belangrijkste informatie heeft er nog een plaats gekregen.

Via ons unieke beheersysteem heeft de klant volledige controle over de inhoud en layout van elke pagina.

Bezoek koorenstem.be

Druk, druk, druk

Brochures, magazines, cd-hoesjes enz: dankzij de goede samenwerking resulteert een bondige briefing keer op keer in een mooi resultaat binnen de gestelde deadlines.

koorenstem-brochure
koorenstem-postkaart
Doewap cd
Creatief bureau en fijn om samen te werken, altijd met een topresultaat!
Jan Stofferis

Zin om af te spreken?

bel ons +32 470 19 89 13
schrijf ons hallo@epsenkaas.be

of  kom langs
Tweekapellenstraat 16/102
9050 Gentbrugge
Locatie op Google Maps