MuseScore

Drupal consulting | website

Aanvankelijk was MuseScore louter software om bladmuziek te schrijven en te beluisteren. In 2011 kwam er een website bij waar muzikanten hun eigen partituren met elkaar konden delen. In 2012 lanceerden ze ook een mobiele applicatie voor Android, in 2014 volgde iOS.

Tot de overname van MuseScore eind 2017 zijn we 2 jaar lang vaste partner geweest voor alle Drupal ontwikkelingen.

website musescore

MuseScore.com

MuseScore.com is een bloeiende gratis community waar enthousiastelingen hun partituren online delen.

Via commentaren, discussies en groepen is er volop interactie tussen de muziekliefhebbers. Elk lid krijgt ook zijn eigen persoonlijk gepimpte pagina waar alle bijdragen netjes geëtaleerd worden.

 

Bezoek Musescore.com

MuseScore.org

Dit is de officiële website van de MuseScore software, waar gebruikers terecht kunnen op het forum, de help-pagina's, het handboek of om te doneren.

Geregistreerde gebruikers van over heel de wereld dragen dagelijks hun steentje bij om informatie te vertalen en beginners te helpen in het forum.

 

Bezoek Musescore.org

Stap voor stap

In deze samenwerking geen dure meetings of ellenlange gedetailleerde plannen. Met duidelijke jaardoelstellingen en dagelijks kort overleg werd beetje bij beetje gewerkt aan het verbeteren van musescore.com en musescore.org.

Gezien de omvang van het project zijn de veiligheid en snelheid altijd heel belangrijk geweest. In die 2 jaar werden beide websites van het verouderde Drupal 6 naar Drupal 8 overgezet.

Ondertussen is de visuele stijl opgefrist en zijn de websites geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

You can't wish for a better nimble team to work with. Eps & Kaas got you covered from photoshop design all the way to Drupal core development. A dream team!
Thomas Bonte

Zin om af te spreken?

bel ons +32 470 19 89 13
schrijf ons hallo@epsenkaas.be

of  kom langs
Tweekapellenstraat 16/102
9050 Gentbrugge
Locatie op Google Maps